Aidrom-logo1

 

Asociatia AIDRom din Romania, a fost infiintata in anul 1992 in Bucuresti, Romania, cu scopul de a dezvolta spiritual natiunea romaneasca si de a sustine activitati sociale si educationale si de asistenta umanitara pentru cei aflati in nevoie din Romania.

AIDRom implementează proiecte la nivel național pentru migranți (solicitanți de azil, cetățeni din țări terțe, refugiați și migranți cu o formă de tolerare) oferind consiliere social si juridica, cazare de urgență, cursuri de limbă, asistență financiară, acces la piata muncii.

AIDRom oferă asistență specializată si victimelor traficului de ființe umane prin consiliere socială și psihologică. Lucrează in școali prin activitati de prevenire cu tineri in situatie de risc din Timișoara și București.
AIDRom dezvoltă programe educaționale cu bisericile din România, educând angajații bisericii pe teme sociale.

AIDRom a dezvoltat o experiență consistentă în lucrul cu refugiații și migranții în timpul implementării proiectelor sociale precum și prin implicarea societății civile din România în această chestiune, fie sub formă de voluntari sau donații, fie prin schimbarea mentalității în ceea ce privește migrația.

Filiala locală AIDRom din Timișoara a dezvoltat și implementat o strategie unică de schimb cultural ca instrument de incluziune socială. Tineri voluntari români și internaționali fac întotdeauna parte din munca noastră socială în numeroase activități de incluziune.

Personalul nostru este format din peste 30 de angajați: manageri, asistenți sociali, consilieri juridici, psihologi, profesori și personal auxiliar.

www.aidrom.ro :: Flavius Ilioni Loga :: Ilioni.flavius@yahoo.ro